Showbiz

#alte-genuri #r&b #beyonce #etta james #conflict #melodie #at last #presedinte #barack obama #monden

Etta James despre Beyonce: "O s-o bat la fund!"

Etta James vrea sa o bata pe Beyonce. Artista a marturisit de curand ca diva R&B nu avea niciun drept sa-i cante piesa la ceremonia de investire a presedintelui Barack Obama.

Pe 20 ianuarie, Beyonce a fost invitata sa cante la petrecerea data pentru Obama. Aici, artista a interpreta „ At Last ”, o binecunoscuta piesa din repertoriul Ettei James.

Lucrul acesta se pare ca a deranjat-o foarte tare pe Etta, care, aflata saptamana aceasta la un concert in Seattle, si-a exprimat clar aceste sentimente.

"Il stiti pe presedinte, nu? Tipul acela cu urechile mari? Un moment, el nu este presedintele meu, poate este al vostru, dar nu si al meu. Stiti femeia aceea care a cantat pentru el, piesa mea - o s-o bat la fund", a marturisit Etta James, citata de Live News.

Mai mult de atat, infuriata peste masura, Etta a mai afirmat ca nu o suporta pe „marea” Beyonce si ca nu-si aminteste sa-i fii dat acesteia vreun drept sa cante melodia in acea zi memorabila.

„At Last” a fost compusa de Mack Gordon si Harry Warren in 1941 pentru musical-ul „Orchestra Wives”. Etta James a facut-o celebra, cand a inregistrat un cover dupa aceasta, in 1960.

Recent, Beyonce a interpretat-o pe Etta James, in filmul biografic „ Cadillac Records ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea