Showbiz

#show multimedia #etienne de crecy #concert #electro

Etienne De Crecy aduce show-ul tehnologic la Bucuresti


Pe 12 octombrie Capitala va gazdui un spectacol live de sunet, lumini si muzica marca Etienne De Crecy. Evenimentul va avea loc la Baneasa Shopping City incepand cu ora 18.30  In deschidere va evolua trupa Suie Paparude, iar Casa Gontz intregeste atmosfera futuristica printr-o serie de efecte vizuale de exceptie. Intrarea este libera.

Artistul francez este recunoscut la nivel mondial pentru unul dintre cele mai tehnologice concerte din lume.

Show-ul lui etienne de crecy este un “fusion” de muzica electronica live si imagini spectaculoase realizate cu ajutorul unui cub masiv de 6 metri inaltime construit special pentru el.

Interactiunea dintre arhitectura, imagine si sunet creeaza un spectacol care da impresia intrarii intr-o alta lume, o lume a tehnologiei, aflata la granita dintre realitate si virtual.

Etienne de Crecy, insotit de alti doi artisti- Alex Gopher si Julien Delfaud, a facut inconjurul lumii timp de 3 ani facand spectacol in cadrul unor festivaluri faimoase: Bennicassim, Creamfields Andalucia, Rock Werchter, I Love Techno, Roskilde , Melt etc.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea