Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Este oficial: Michael Jackson a fost ucis

Potrivit unui mandat de perchizitie facut in orasul Houston (Texas), Michael Jackson a murit in urma unei doze letale de . Politia din L.A. a confirmat faptul ca in cazul cantaretului este vorba despre , principalul suspect fiind dr. Conrad Murray , care a fost langa Michael in ultimele sale ore, anunta Associated Press.

"Seful Institutului de medicina legala din Los Angeles, doctorul Lakshmanan Sathyavagiswaran, a spus ca a analizat rezultatele testelor toxicologice preliminare si a stabilit ca a birourilor lui Murray emis de autoritati.

Acest act a fost emis de Harrris County District Clerk din orasul Houston, unde are biroul dr. Conrad Murray. Biroul acestuia a fost perchizitionat pe data de 22 iulie 2009.

Agentii politiei din L.A. cauta acum sa adune cat mai multe probe impotriva dr. Murray. Pentru moment, Ed Chernoff, avocatul acestuia, nu a facut niciun comentariu.

Murray, care se afla langa . Insa, in lipsa elementului motivational, acuzatia va fi greu de sustinut in .

Familia Jackson insa, are toata increderea ca politia din Los Angeles va afla cine se face vinovat de moartea fiului lor, potrivit unui comunicat de presa emis de clanul Jackson in decursul zilei de luni, 24 august. „Familia Jackson are incredere totala in demersurile facute de politie in aceasta investigatie. Acestia abia asteapta momentul in care se va face dreptate”, se arata in respectivul comunicat.

Vezi mai jos declaratia celuilalt doctor al lui Michael, Arnold Klein , care recunoaste ca i-a dat si el droguri artistului:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea