Showbiz

#consiliu #jane #vampir #actrita #distributie #continuare #sequel #dakota fanning #new moon #twilight

Este oficial: Dakota Fanning va juca in New Moon

Cei de la Summit Entertainment au confirmat zvonurile potrivit carora actrita Dakota Fanning va juca in filmul vampiric New Moon , continuarea thriller-ului romantic Twilight, scrie riskybusinessblog.com.

In New Moon, Dakota Fanning va interpreta rolul lui Jane, o vampira sinistra, cu o infatisare angelica, membra a Garzilor Volturi, judecatoarea si juriul universului vampirilor. Ea va interpreta un personaj care adora sa aplice lectii de tortura celor care nu asculta de ea si membrii Volturi.

Mai interesant decat stirea in sine este modul prin care s-a aflat de aparitia actritei in acest film – prin intermediul unui DVD trimis de compania Summit Ent., ce continea cateva reclame ale filmului Twilight.

Intr-una dintre reclame aflam ca daca participam la concursul "New Moon", putem castiga o excursie pe platourile de filmare si mai mult, avem sansa de a aparea in film. Dupa cateva randuri in care ne este prezentat regulamentul oficial urmeaza greseala despre care vorbeam - un text prin care ne anunta ca "Dakota Fanning se alatura distributiei filmului New Moon – actrita Dakota Fanning s-a alaturat oficial distributiei si va interpreta rolul vampiritei Jane.”

Filmarile pentru New Moon sunt programate sa inceapa spre sfarsitul acestei luni in Vancouver, pentru a face posibila lansarea pe 20 noiembrie.

Urmareste trailerul filmului Twilight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea