Showbiz

#23 martie 2009 #becker brau #bucuresti #concert #eric sardinas #blues #chitarist #rock

Eric Sardinas readuce bluesul electric la Bucuresti

Chitaristul de electric blues Eric Sardinas revine la Bucuresti dupa 9 ani. Concertul va avea loc pe 23 martie, in clubul Becker Brau, de la ora 19.00.

Concertul lui Sardinas va fi deschis de George Baicea Electric Blues Band, proiectul lui George Baicea, unul dintre cei mai buni chitaristi de electric blues din Romania.

Biletele se gasesc on-line pe www.myticket.ro sau www.tickepoint.ro si in reţeaua magazinelor Diverta, iar intr-un numar limitat in Becker Brau.

Eric Sardinas este un genial chitarist si vocal de electric blues, cunoscut in toata lumea pentru stilul sau unic, puternic, extrem de energic si uneori chiar terifiant de real si intens. Eric Sardinas este un precursor al blues-ului contemporan care imbina sound-ul acustic tradiţional, cu electric blues, rock, pop, R&B si folk.

Eric Sardinas a concertat pentru prima oara la Bucuresti pe 15 aprilie 2000, la Sala Palatului. Sardinas a avut atunci ocazia sa cante in deschiderea celebrului chitarist Steve Vai .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea