Showbiz

#pop #enrique iglesias #proces #despagubire #bani #monden #copil #mama #masina #accident #judecată

Enrique Iglesias, dat in judecata de mama unei fetite

Cantaretul Enrique Iglesias a fost dat in judecata pentru ca, in urma cu 2 ani, acesta a trecut cu autoturismul peste piciorul unei fetite. Evenimentul a avut loc in Glendale, California. Acum mama copilei a deschis proces.

Se pare ca cel care conducea masina nu a fost cantaretul, ci managerul lui. La momentul accidentului, Enrique se intorcea impreuna cu acesta de la o emisiune radio unde fusesera invitati.

Cand si-a vazut idolul, fetita in varsta de 11 ani s-a indreptat spre cantaret pentru a-i cere un autograf. Insa, in loc de semnatura , micuta s-a ales cu piciorul strivit de roata masinii, potrivit site-ului tmz.com.

Mama copilei doreste despagubiri in valoare de 25.000 de euro de la Enrique Iglesias, nu numai pentru contuziile suferite de fetita ci si pentru propriul soc emotional.

Pentru a-si sustine punctul de vedere, mama a precizat ca atunci cand si-a vazut fata calcata de bolidul vedetei a suferit un soc emotional atat de puternic incat a ramas cu sechele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea