Showbiz

#the girl with the dragon tattoo #look #tunsoare #emma watson

Emma Watson s-a tuns pentru The Girl with the Dragon Tattoo? (FOTO)

In urma cu cateva zile Emma Watson a postat pe contul sau de Facebook cateva fotografii cu noua sa tunsoare foarte scurta. Dar actrita nu s-a gandit doar la o schimbare de look cand a luat decizia de a-si taia faimoasele plete, ci si la un nou rol.

emma watsonTabloidul The Sun sustine ca Watson s-a tuns pentru a fi cat mai convingatoare la probele pentru rolul principal din remake-ul american al filmului The Girl With the Dragon Tattoo , regizat de David Fincher.

Vedeta din seria Harry Potter se pare ca a fost deja la cateva probe pentru rolul hackeritei lesbiene Lisbeth Salander . “Emma a dat probe cu regizorul David Fincher si s-a si tuns pentru a fi cat mai convingatoare”, a spus o sursa pentru The Sun.

Emma Watson a aratat lumii noul ei look pe contul de Facebook, adaugand: “M-am tuns acum cateva zile. Ma simt incredibil. Imi place foarte mult. Am vrut sa ma tund de foarte multi ani. Este un sentiment foarte eliberator.”

Printre actritele care au dat deja probe pentru un rol alaturi de Daniel Craig, singurul actor confirmat pana acum, se mai numara Natalie Portman, Ellen Page si Carey Mulligan. Aceasta din urma nu l-a impresionat insa pe Fincher pentru ca este prea cuminte pentru rolul lui Salander.

Sursa foto : gather.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea