Showbiz

#rapper #show #simon cowell #juriu #x-factor #eminem

Eminem vrea sa jurizeze X-Factor

Ciudate mai sunt dorintele starurilor uneori. Mai nou Eminem si-a manifestat dorinta de a juriza editia de anul viitor a show-ului X-Factor , varianta britanica a Megastarului, scrie Female First.

Rapper-ul l-a contactat pe Simon Cowell si si-a oferit serviciile, fiind de parere ca Dannii Minogue si Cheryl Cole nu au destula experienta pentru a juriza aceasta competitie, iar el ar fi mai mult decat fericit sa le inlocuiasca.

“Am tot respectful pentru actualii membri ai juriului, dar pentru o astfel de competitie ai nevoie de staruri international care sa fi vandut multe milioane de albume. Concurentii trebuie pregatiti pentru lumea showbiz-ului si pentru presiunea careia trebuie sa-i faca fata”, a spus Eminem pentru tabloidul britanic The Sun.

Mai mult, Eminem garanteaza ca daca el si Dr Dre vor fi alesi in juriu, vor gasi cu siguranta un concurrent pe care sa-l faca vedeta.

“Sunt foarte multe mediocritati la acest tip de concursuri. Este timpul sa le dam o sansa celor care merita cu adevarat. Un artist care canta hip-hop nu va castiga niciodata X-Factor, daca nu va fi sprijinit de cineva ca mine in juriu”, a mai spus rapper-ul american.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea