Showbiz

#desene animate #droguri #bugs bunny #centru de dezintoxicare #monden #muzica #eminem #hip hop

Eminem - un Bugs Bunny la centrul de dezintoxicare

Eminem a marturisit ca s-a simtit precum celebrul personaj animat Bugs Bunny cat timp a stat la centrul de dezintoxicare , potrivit femalefirst.co.uk.

Starul, pe numele sau real Marshall Mathers, a explicat pentru BBC Radio One: „Atunci cand m-am internat la centrul de dezintoxicare, in 2005, am simtit ca trebuie sa reevaluez totul. Imi amintesc ca stateam pur si simplu si ma gandeam: `Chiar la asta se ajunge, daca continui asa?`”.

Am hotarat astfel sa ies o perioada din lumina reflectoarelor. Eram ca Bugs Bunny in centrul acela, un Bugs Bunny care se misca agitat, de colo colo[...]. Au fost alaturi de mine cativa oameni care au fost mai mult decat suportivi. Imi ziceau ca nu se uita la mine ca la Eminem, ci la mine, Marshall”, a mai precizat cantaretul.

De asemenea, rapper-ul a dezvaluit de curand ca a vrut sa se sinucida, fiind coplesit de aceste probleme. „Nu mai aveam grija de mine si la un moment dat am vrut sa cedez cu totul. Eram intr-o gaura neagra . Tocmai de aceea am vrut sa ies din lumina reflectoarelor pentru a-mi reevalua intreaga cariera. Am scapat cu bine de acolo, dar a fost greu. Pot spune ca 2 ani au fost groaznici pentru mine”, a completat Eminem.

Si se pare ca si-a revenit destul de bine, avand in vedere ca tocmai a lansat un nou album, „Relapse”, de pe care a extras deja 2 single-uri: „We Made You” si „3AM”.

Eminem - We Made You

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea