Showbiz

#album #reunire #d12 #eminem #rap

Eminem se alatura trupei D-12

Eminem se va reuni cu trupa sa de rap , D-12, dupa o despartire de cinci ani, pentru a scoate un album nou , relateaza nme.com.

Rapperul, care a lansat recent un album nou , Relapse, realizat de Dr. Dre, a declarat la emisiunea Rap City a postului US Tv ca se va reuni cu trupa sa de rap din Detroit, pentru a lansa un nou album si ca deja se afla in studiouri pentru inregistrari.

"Eu si baietii avem o legatura, este ceva foarte special. In curand vom incepe si inregistrarile pentru un nou album", a declarat Eminem. Rapperul a declarat ca decizia sa are legatura si cu unul dintre membrii trupei D-12, Proof, care a fost asasinat in 2006.

"Cred ca Proof asta si-ar fi dorit, sa fim din nou o mare familie si sa cantam impreuna. Sa fim nebuni inca o data. In acest moment, muzica mea ar fi fost la fel daca Proof ar fi trait, insa viata mea ar fi fost diferita daca ar mai fi fost alaturi de mine", a mai adaugat rapperul.
 
D12 - Fight music:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea