Showbiz

#relapse refill #album #lansare #eminem #hip hop

Eminem bate pasul pe loc

Desi a anuntat ca va lansa in acest an “ Relapse 2”, continuarea albumului “Relapse” aparut  in mai 2009, Eminem se multumeste sa lanseze “ Relapse Refill ”.
 
“Relapse Refill” este varianta deluxe a lui “Relapse”, care contine un CD bonus cu sapte piese noi, informeaza MTV.co.uk. Albumul urmeaza sa fie lansat in luna decembrie.

Compozitiile noi sunt produse de Just Blaze (50 Cent/ Jay-Z) si Mr Porter ( D12 ). Pe noile melodii se poate auzi si vocea lui 50 Cent, protejatul lui Eminem.

Rapper-ul nu a precizat daca “Relapse Refill” va inlocui deja anuntatul “Relapse 2” si nici daca va mai exista un “Relapse 2”.

Pana la lansarea materialului, il puteti vedea pe Eminem intr-o scurta aparitie in filmul Funny People.  Eminem joaca joaca alaturi de Adam SandlerSeth RogenEric Bana si Jonah Hill. Filmul spune povestea unui actor de stand-up comedy de succes, dar in acelasi timp o persoana foarte egocentrica, care afla ca din cauza unei afectiuni inoperabile nu mai are decat un an de trait. 
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Funny People, pelicula in care apare si Eminem:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea