Showbiz

#decembrie #lansare #relapse #album #muzica #eminem #hip hop

Eminem amana lansarea noului L.P. pentru 2009

Este foarte probabil ca " Relapse ", cel de-al 4-lea album de studio al controversatului rapper Eminem , sa nu apara in 2008.

Desi Eminem a anuntat luna trecuta, la petrecerea de lansare a noii sale carti, "The Way I Am", ca cel mai recent material discografic al sau va aparea in decembrie, „Relapse” va fi lansat cel mai probabil, la inceputul anului viitor, conform New York Post.

„Eminem este un perfectionist plus de-a dreptul obsedat de acest album”, a marturisit o sursa apropiata a artistului. „Exista sanse 50-50 ca acest disc sa fie gata pana la sfarsitul anului, dar cel mai probabil va fi disponibil la inceputul anului viitor.”

Pentru acest nou material, Eminem a lucrat cu Dr. Dre. Ultimul album scos de Eminem a fost in 2004 si s-a intitulat „Encore”.

Marshall Bruce Mathers III, cunoscut sub numele de Eminem sau Slim Shady, este un cantaret hip-hop de origine americana, multi-premiat atat cu premiile Grammy cat si cele ale Academiei. Pustiul rebel venit din Detroit a vandut de-a lungul carierei peste 70 de milioane de albume in toata lumea, fiind considerat cel mai bine vandut artist in anii 2000 cat si unul dintre cei mai bine vanduti artisti rap din toate timpurile.

Eminem a fost descoperit de rapperul si producatorl Dr. Dre, care l-a ajutat sa urce pe culmile celebritatii. Slim Shady a scos de-a lungul carierei 7 albume si a cochetat si cu actoria , jucand in filme precum „ 8 Mile ”, „The Wash” si „Da Hip Hop Witch”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea