Showbiz

#jack black #gulliver's travels #jason segel #emily blunt

Emily Blunt si Jason Segel fac cunostinta cu uriasul Gulliver

Emily Blunt si Jason Segel sunt pe cale sa i se alature lui Jack Black in filmul de aventuri inspirat de celebrul roman Gulliver ’s Travels de Jonathan Swift, anunta thehollywoodreporter.com.

Filmul va fi o abordare noua si moderna a celebrei carti in regia lui Rob Letterman. Protagonistul este un calator pe nume Lemuel Gulliver (Jack Black), care naufragiaza pe tarmul necunoscutei insule Lilliput in drumul sau spre Triunghiul Bermudelor. Aici descopera o populatie de pitici organizati ca oricare alta tara din lume.

Emily Blunt va juca rolul printesei de pe insula de care se indragosteste Horatio (Jason Segel), prietenul lilliputan al lui Gulliver. Filmarile vor incepe in luna martie.

Jason Segel, cunoscut mai ales din comedia Forgetting Sarah Marshall, va aparea anul acesta in comedia I Love You, Man alaturi de Paul Rudd, in timp ce Emily Blunt se afla in negocieri pentru a interpreta rolul Black Widow in Iron Man 2.

Urmareste trailerul filmului Forgetting Sarah Marshall cu Jason Segel.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea