Showbiz

#electro #emil lassaria #balada #album #muzica #dj #back in plastick #20 februarie #club

Emil Lassaria pune "Balada" lui Porumbescu pe CD

Emil Lassaria , celebrul autor al remix-ului „ Balada ” isi va lansa pe 20 februarie primul album din cariera. Acesta se numeste „ Back in Plastick ” si este adresat iubitoruilor de clubbing.

LP-ul lui Lassaria este alcatuit din 10 piese care au putut fi ascultate pana acum doar in seturile live ale artistului. Melodiile de pe acest album vor putea fi descarcate gratuit de pe musicarena.ro, incepand cu 20 februarie.

DJ-ul este recunoscut pentru piesa „Balada”, un remix dupa celebra balada a lui Ciprian Porumbescu. In 2008, mix-ul a fost pe locul 1 pe toate posturile de radio mainstream din Romania.

„Sound-ul primului meu album este reprezentativ pentru ceea ce creez in aceasta perioada si se adreseaza in special cluburilor, nu exista nicio piesa in varianta radio. Piesele alese au fost `testate` in club si au avut un mare succes. Piesa `Back in plastick` da si titlul albumului si reprezinta perfect sound-ul adoptat pe acest album” a explicat Emil Lassaria.

Lansarea noului disc va avea loc pe 20 februarie, incepand cu ora 23.00, in club „ Shade ”. Evenimentul va fi precedat de un mini-turneu prin tara pentru promovarea acestui material discografic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea