Showbiz

#probe adn #dovezi #in viata #elvis presley #oldies #rock

Elvis Presley traieste

Afirmatia vine din partea unei femei care sustine ca este sora vitrega a regelui rock-ului. Potrivit MyFOXMemphis.com, aceasta a reusit sa convinga un judecator din Memphis sa redeschida cazul legat de averea lui Vernon Presley, tatal lui Elvis Presley( foto ).

Alice Elizabeth Tiffin si-a schimbat de curand numele in Eliza A. Presley si declara care are dovezi care sa ateste fapt ca Elvis nu a murit in 1977.

Probe ADN din saliva lui Elvis

Eliza sustine ca detine probe de ADN, referindu-se la o scrisoare care ar fi fost primita la inceputul lui 2008 din partea lui “Jessie Presley”, un pseudonim utilizat de celebrul cantaret.

Potrivit Elizei, plicul ar fi fost lipit chiar cu saliva lui Presley. Pe langa acest plic, ea a afirmat ca mai detine probe suplimentare de ADN care ar apartine lui Elvis.

Insa, cu o zi inainte ca judecatorul sa pronunte o sentinta in acest caz, mama Elizei A. Presley a negat faptul ca ar fi avut vreo aventura cu Vernon Presley, tatal celebrului cantaret.

Elvis Presley s-a stins din viata pe 16 august 1977, la resedinta sa, Graceland , in urma unui infarct miocardic.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea