Showbiz

#elvis presley #rock #rock`n roll #muzica #cinema #actor #cantaret

Elvis Presley - Regele Sexului

Se pare ca Elvis Presley nu a fost doar Regele Rock`n`Roll-ul, ci si Regele Sexului. Sau cel putin asta reiese din dezvaluirile facute de actrita Cybill Shepherd .

Vedeta din serialul "Maddie si David”, ajunsa acum la onorabila varsta de 59 ani, a avut o relatie cu Elvis Presley, cu cativa ani inainte ca acesta sa moara. Actrita a povestit ca atunci cand se afla in pat cu el era pe culmile fericirii.

Cybill a recunoscut ca Elvis era un barbat dupa care toate femeile tanjeau si un amant desavarsit. Din nefericire insa, drogurile l-au schimbat complet. Si, in momentul in care i-a propus si ei sa se drogheze, actrita a fost categorica si a pus punct relatiei.

"Cu siguranta a fost cel mai senzual si mai frumos barbat. Nu a existat altul ca el si nici nu va mai exista niciodata. Totul s-a terminat cand mi-a zis intr-o seara inainte de culcare: ‘Ia si tu pastilele acestea!'. Avea trei pastile in mana. Dupa aceea, mi-a spus ca el le-a luat pe ale lui. Eu le-am aruncat in toaleta si am tras apa imediat. Atunci i-am inapoiat inelul cu diamant"
, a explicat Cybill Shepherd motivele despartirii sale de Elvis.

Urmareste o sceventa din filmul Blue Hawaii (1961) cu Elvis Presley in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea