Showbiz

#forbes #post-mortem #venit #clasament #monden #elvis presley #alte-genuri #oldies #rock

Elvis Presley face averi si dupa moarte

 
Regele rock`n`roll Elvis Presley a iesit pe primul loc intr-un top al castigurilor celebritatilor decedate.

Legenda rock`n`roll se afla pentru a 2-a oara intr-un astfel de clasament. Veniturile acumulate de pe urma lui Elvis Presley se ridica la 52 milioane $ pe an.

Elvis a murit in 1977, dar a continuat sa produca mai mult decat alte celebritati in ultimele 12 luni. Veniturile de pe urma acestuia s-au ridicat simtitor anul trecut, cand au fost celebrati cei 30 ani de la moartea starului, eveniment ce a avut loc la proprietatea Graceland din Memphis, Tennessee.

Averea sa, calculata pe perioada octombrie 2007- octombrie 2008, l-a surclasat pe Charles Schulz, celebrul creator de desene animate , mort in 2000, care a coborat pe pozitia a 2-a, cu 33 milioane $.

Pe locul 3 in topul realizat de Forbes s-a aflat actorul Heath Ledger, cu 20 milioane $.

„In timp ce `The Dark Knight` a avut incasari de 991 milioane $, estimam ca averea sa se va ridica la 20 milioane $”, a declarat publicatia Forbes, referindu-se la veniturile lui Heath Ledger.

Marele actor Paul Newman, care a decedat in septembrie 2008 , se afla pe pozitia 11 in topul Forbes. In 2007, Paul a castigat 120 milioane $, acesta donand insa profiturile sale unor scopuri caritabile . Chiar si asa, Forbes estimeaza averea sa pe 2007 la 5 milioane $.

Printre celalalte celebritati incluse in acest clasament se regasesc si mogulul american Aaron Spelling, John Lennon, Marilyn Monroe sau Steve McQueen.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea