Showbiz

#muzica #pop #elton john

Elton John regreta ca nu a facut sex mai devreme

Elton John regreta ca nu a facut sex mai devreme. Cantaretul, care si-a pierdut virginitatea la 23 ani, a marturisit de curand ca se caieste ca a asteptat atat, anunta femalefirst.co.uk.

Legenda pop (62 ani) care s-a casatorit cu iubitul, David Furnish , in 2005, a facut dezvaluirea intr-o scrisoare adresata adolescentului Elton John.

Materialul a fost publicat in cartea lui Joseph Galliano, „Dear me: A Letter to My Sixteen-Year-Old Self”, aparuta pe piata in luna octombrie.

„Am facut multe greseli pana acum. Stai departe de droguri, sunt o pierdere de timp. Lupta pentru drepturile omului, fii iubitor, bun si puternic. Fii un exemplu pentru ceilalti. Vei avea o viata fantastica”, il sfatuieste actualul John pe micul Elton.

„Eu am facut greseala de a nu face sex pana la 23 de ani! (...) Tu distreaza-te, fa cat mai mult sex protejat si bucura-te de sexualitatea ta. Fii mandru de ceea ce esti”
, l-a mai invatat cantaretul pe adolescentul Elton John.

Elton John - I`m Still Standing

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea