Showbiz

#hollywood #actrita #elizabeth taylor

Elizabeth Taylor va suferi o operatie la inima

elizabeth taylor va suferi o operatie la inima. Actrita a facut anuntul pe pagina sa de Twitter.

Ajunsa la varsta de 77 ani, Elizabeth Taylor trebuie sa-si rezolve problemele cu o valva a inimii care nu functioneaza corect. Pentru aceasta, actrita va suferi o interventie chirurgicala de etansare a valvei respective cu ajutorul unui dispozitiv asemanator unei agrafe.

"Dragi prieteni, vreau sa va anunt ca merg la spital pentru a ma opera la inima. Procedura este foarte noua si presupune repararea unei valve a inimii cu ajutorul unui dispozitiv ca o agrafa , fara a fi nevoie de operatie pe cord deschis", a explicat Liz Taylor pe pagina sa de Twitter.

Momentan nu se stie cand si unde va avea loc interventia chirurgicala, insa actrita le-a cerut fanilor ei sa se roage ca procedura sa fie una de succes.

In prezent, Elizabeth Taylor se deplaseaza cu ajutorul unui scaun cu rotile, in ultimul timp fiind rar vazuta in public . Chiar s-asa, actrita a participat luna trecuta la inmormantarea lui Michael Jackson de la cimitirul Forest Lawn din Glendale.

In ultimii ani, Liz Taylor a avut multe probleme de sanatate. Pe langa cele care privesc inima, actrita a mai suferit si din cauza coloanei vertebrale si este si bolnava de diabet. In 1997, i s-a extirpat o tumoare benigna de pe creier.

Urmareste imagini de la inmormantarea lui Michael Jackson la care a participat si Elizabeth Taylor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea