Showbiz

Elijah Wood - la prima scena de sex pe ecrane

Actorul american Elijah Wood , devenit celebru dupa ce a jucat rolul hobbit-ului frodo din Trilogia Stapanul Inelelor , a avut parte de prima sa scena de sex pentru marile ecrane, in cel mai recent film al sau The Oxford Murders.

Actorul a filmat bizara scena, in care face dragoste acoperit cu spaghete, alaturi de colega sa de platou Leonor Watling."Pe foaie suna putin idiot si a fost destul de dificil sa faci ca totul sa para amuzant si relaxant. Dar a fost amuzant. Nu am mai avut scene de sex intr-un film si a fost inedit pentru mine. Am avut noroc ca am lucrat cu Leonor, pentru ca aveam incredere unul in celalalt. Iar ea este o femeie frumoasa, deci nu a fost asa de dificil", a declarat Elijah Wood.

Wood recunoaste totusi ca nu stia unde sa se uite atunci cand Leonor s-a dezbracat pentru scena. "Este putin cam ciudat cand joci cu o femeie actrita, cu care te intelegi bine, si apoi apare nuditatea in fata ta. Simti imediat ca trebuie sa fii respectuos, deci nu te poti uita la ce este in fata ta", a mai adaugat actorul.

The Oxford Murders, in regia lui Alex de la Iglesia, va fi lansat in Marea Britanie la sfarsitul acestei luni. De la Iglesia a mai regizat comedia Un crimen ferpecto.

Trailer Un crimen ferpecto


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea