Showbiz

#dance #pop #elena gheorghe #muzica #clasament #top #locul 1 #nielsen airplay chart #eurovision 2009 #concurs #the balkan girls

Elena Gheorghe, fruntasa in topurile de la radio

„ The Balkan Girls ”, piesa cu care participa Elena Gheorghe la Eurovision 2009, a ajuns pe primul loc in clasamentul national nielsen airplay chart.

Melodia se afla de 9 saptamani in top Nielsen si acum a ajuns si pe prima pozitie. Elena Gheorghe va intra in concursul de la Moscova in data de 12 mai, in prima semifinala. Aceasta va fi insotita si de Laurentiu Duta, cel care a compus „The Balkan Girls ”

Semifinalele Eurovision vor putea fi urmarite in direct pe TVR 1 si TVR International. Acestea vor avea loc pe 12 si 14 mai. Marea finala se va desfasura pe 16 mai 2009 .

Elena Gheorghe a filmat de curand si videoclipul pentru piesa „The Balkan Girls”. Clipul a fost realizat pe pelicula de 16 mm, de regie ocupandu-se Dragos Buliga. Filmarile au avut loc in 2 locatii: podurile metalice care trec peste Arges, portiunea dintre comuna 1 decembrie si Adunatii Copaceni si The Silver Church, clubul din spatele Operei Romane.

Urmariti mai jos videoclipul piesei "The Balkan Girls", interpretata de Elena Gheorghe. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea