Showbiz

#pop #alte-genuri #elena carstea #operatie #28 septembrie 2009 #anevrism

Elena Carstea se opereaza pe 28 septembrie

Elena Carstea a primit acordul din partea medicilor americani pentru operatia de anevrism . Interventia chirurgicala urmeaza sa aiba loc luni, 28 septembrie, la ora 8.00 la Spitalul Memorial Joe DiMaggio din Florida.
 
Potrivit medicilor, procentul de reusita al operatiei este mare: 80%. Interventia chirugicala va dura 3 ore, fara sa fie nevoie de deschiderea cutiei craniene. Medicii vor elimina anevrismul cerebral al Elenei cu ajutorul unui stent, un dispozitiv care dilata vasele sangvine inguste.
 
"O sa stau la terapie intensiva o zi sau doua, depinde cum ma simt", a declarat Elena Carstea pentru Antena 1. Costurile operatiei se cifreaza la 100.000 de dolari. Pana in prezent Elena Carstea a cheltuit deja cateva mii de dolari pe medicamente.
 
Elena Carstea sufera de un anevrism cerebral care a fost descoperit in vara acestui an in urma unui control medical de rutina. Interventia este considerata de medici una cu un risc extrem - un anevrism situat in spatele ochilor s-ar putea sparge oricand, provocand un accident cerebral.
 
Elena Carstea trebuia sa fie operata pe 12 august, insa din cauza problemelor cu tiroida cantareata si-a amanat interventia chirurgicala.
 
Urmareste mai jos inregistrarea video a melodiei "Te-as numi iubire", cu care Elena Carstea a participat la Selectia Nationala Eurovision 1993.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea