Showbiz

#alte-genuri #reggae #concert #el negro #aniversare #bob marley

El Negro il sarbatoresc pe Bob Marley

Formatia El Negro continua traditia inceputa in 2005 si il sarbatoreste si in acest an pe Bob Marley , parintele muzicii reggae.
 
El Negro vor sarbatori 65 de ani de la nasterea lui Bob Marley printr-un concert pe care-l vor sustine pe 6 februarie in clubul bucurestean Suburbia. Biletele se pot achizitiona la intrare, la pretul de 20 lei. 
 
Si pentru ca El Negro vor sa duca muzica reggae in tara, baietii vor canta piesele lui Marley si in Sibiu pe 11 februarie in Oldies Pub, pe 19 februarie in Bacau in Club The Stage, pe 26 februarie vor dansa cu pitestenii in Club Hush, iar pe 27 februarie vor ajunge in Campina in Live Club.
 
Trupa El Negro a avut parte in 2009 de unul dintre cei mai bogati ani din activitatea sa. Astfel, pe langa turneul prilejuit de aniversarea celor zece ani de existenta, El Negro au incercat pentru prima data si experienta unplugged , sustinand cateva show-uri in maniera acustica.
 
De asemena, 2009 a marcat pentru El Negro si o iesire in afara granitelor, grupul concertand cu succes la Roma in fata a cateva mii de oameni. 
 
Urmareste mai jos o inregistrare video din cadrul concertului aniversar pe El Negro l-au sustinut in 2009 in clubul Silver Church din Bucuresti:
 
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea