Showbiz

#alte-genuri #el negro #reggae #concert #italia #roma #28 noiembrie 2009

El Negro canta pentru italieni

Muzica El Negro trece de granitele Romaniei si ajunge tocmai in Italia. Baietii de la El Negro vor sustine un concert la Roma, pe data de 28 noiembrie incepand cu orele 19:00. Recitalul El Negro are loc in  in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Romei (Musei in Musica), informeaza A& A Records.
 
Baietii aduc odata cu ei si atmosfera tipic jamaicana, din recitalul lor nelipsind hiturile “ Lasa-ma ” si “Lumina la baie”, de pe cel mai recent album “ Antipanica ”.
 
Inceputul lunii decembrie ii gaseste pe cei de la El Negro in Romania. Astfel, pe 2 decembrie vor sustine un concert la Timisoara, la Balul Bobocilor din Politehnica. 
 
Pe 10 decembrie trupa va ajunge la Iasi, unde va sustine un concert in clubul Dublin. Pe 18 decembrie El Negro canta in parcul Cismigiu din Capitala, urmand ca pe 26 decembrie sa sarbatoreasca in club Fabrica ziua de nastere a lui Beavis, tobosarul trupei.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei “ Lumina de la baie ”, cel mai nou single semnat El Negro:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea