Showbiz

#hulk #the avengers #film #edward norton

Edward Norton in filmul The Avengers

In cadrul unei conferinte de presa, Edward Norton a fost intrebat daca personajul Hulk isi va face aparitia in filmul cu supereroi , The Avengers . Actorul nu a dat insa nicio declaratie oficiala, informeaza aceshowbiz.com.

Edward Norton nu a oferit nicio declaratie oficiala despre soarta personajului Hulk in filmul cu supereroi The Avengers. La premiera documentarului By the People: The Election of Barack Obama, difuzat pe canalul HBO si produs chiar de Edward Norton, actorul in varsta de 39 de ani nu a facut niciun comentariu.

"Nu voi face nicio declaratie oficiala, pentru ca producatorii sunt destul de drastici cu comentariile pe care le facem. Ii voi lasa pe ei sa faca anuntul oficial", a declarat Edward Norton.

Se pare insa ca Marvel, compania producatoare, isi doreste ca Edward Norton sa ii dea viata lui Bruce Banner aka Hulk in The Avengers. Mai mult, producatorii doresc ca Hulk sa aiba o aparitie si in Iron Man 2.

The Avengers spune povestea celor mai puternice forte de pe Pamant care trebuie sa lupte impreuna pentru o cauza comuna. Robert Downey Jr., Don Cheadle si Samuel L. Jackson au confirmat aparitia in acest film, care va avea premiera pe 4 mai 2012.

Urmareste trailerul filmului The Incredible Hulk, cu Edward Norton:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea