Showbiz

#editors #concert #bucuresti #august #teatrul de vara

Editors concerteaza la Bucuresti

Trupa Editors va concerta pentru prima ora in Romania pe 16 august, la Teatrul de Vara Herastrau.

Editors este o trupa de indie rock bazat pe chitari, formata in Anglia. Din componenta trupei fac parte Tom Smith, Chris Urbanowicz, Russell Leetch si Ed Lay. Trupa este deja o marca inregistrata in ceea ce priveste soundul propriu, un amestec de melancolie, meditatie si emotie.

Dupa lansarea single-ului de debut Bullets, trupa a fost comparata cu formatii pe val precum Bloc Party, Interpol, sau Joy Division. Editors au lansat doua albume de studio, vandute in peste 2 milioane de copii in intreaga lume. Albumul de debut, The Back Room, a fost lansat in 2005 si contine primele lor hit-uri, Munich si Blood.

Acest debut le-a adus in anul urmator o nominalizare la Mercury Prize Awards 2006, premiile criticilor de muzica din Marea Britanie. Urmatorul material, An End Has A Start, a intrat direct pe locul 1 in topul vanzarilor de albume din UK.

Concertul Editors de la Bucuresti va avea loc pe data de 16 august, la teatrul de vara herastrau.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 5 iunie la pretul de 85 lei si vor putea fi achizitionate online de la myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, librariile Carturesti si cluburile Control si Fire.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea