Showbiz

#martin scorsese #robert de niro #mafie #adaptare

Echipa Scorsese - De Niro se reuneste pentru un nou thriller despre mafie

Regizorul Martin Scorsese si veteranul actor Robert De Niro vor face din echipa pentru ecranizarea unei carti biografice despre crimele comise de mafia din SUA, informeaza variety.com.

Scenaristul Steve Zaillian va adapta pentru marele ecran cartea I Heard You Paint Houses, despre un asasin platit de si care este presupusul al celebrului mafiot Jimmy Hoffa. comandate de mafie .

Titlul filmului, I Heard You Paint Houses, este o fraza in jargonul mafiot ce se refera la un . Cartea dupa care va fi ecranizat filmul a fost scrisa de Charles Brandt in 2003, cu putin inainte de moartea lui Sheeran. Dupa ce s-a imprietenit cu Brandt, Sheeran i-a marturisit acestuia ca l-a omorat pe Jimmy Hoffa la ordinul sefului mafiot Russell Bufalino.

Nu se cunosc alte detalii despre productia peliculei si nici despre actorii care i se vor alatura lui De Niro.
Scorsese a incheiat recent filmarile la Shutter Island cu Leonardo DiCaprio, in timp ce De Niro a incheiat lucrul la Everybody’s Fine, in regia lui Kirk Jones.

Urmareste trailerul filmului The Departed, regizat de Martin Scorsese.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea