Showbiz

#clint eastwood #steven spielberg #thriller #proiect #dreamworks

Eastwood si Spielberg fac echipa la un thriller supernatural

Regizorul Clint Eastwood , care a anuntat recent ca nu va mai aparea in postura de actor pentru a se putea concentra pe munca in spatele camerelor, poarte negocieri pentru a semna regia thriller-ului Supernatural Hereafter pentru compania DreamWorks, informeaza Variety.

Steven Spielberg, fondatorul companiei DreamWorks, s-a aratat interesat de proiect de cand acesta era inca pe masa celor de la Paramount Pictures . Dupa achizitionare Spielberg a incercat sa-l convinga pe Eastwood sa regizeze filmul si se pare ca acesta din urma este pe cale sa accepte oferta.

Detaliile legate de Hereafter sunt tinute secrete, dar se pare ca filmul va fi o productie in genul lui The Sixth Sense. Scenariul este semnat de Peter Morgan (Frost/Nixon).

Clint Eastwood are doua filme pregatite sa ia cu asalt sezonul premiilor de la Hollywood. Changeling a avut de curand premiera in SUA, iar Gran Torino va fi lansat cu o luna si jumatate inainte de Oscarurile din 2009.

Eastwood si Spielberg au mai colaborat pana acum de doua ori la Flags of Our Fathers si Letters From Iwo Jima. Ambele pelicule au fost produse de compania lui Spielberg.

Urmareste trailerul filmului Gran Torino.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea