Showbiz

#pop #michael jackson #certificat de deces #omucidere

E oficial: Michael Jackson a fost omorat

Incet-incet se face lumina in ceea ce priveste misterul ce pluteste asupra mortii lui Michael Jackson . Potrivit documentelor oficiale, moartea lui Michael Jackson a fost calificata drept omucidere .
 
Conform certificatului de deces, megastarul a incetat din viata din cauza unei intoxicatii acute cu Propofol , dupa ce i-a fost administrata o injectie intravenoasa.
 
Initial, pe certificatul de deces, emis de pe data de 7 iulie 2009, medicul Cheryl MacWillie refuzase sa mentioneze cauza decesului. In urma mai multor investitatii, actul a fost modificat, in prezent in certificat fiind trecuta cauza mortii lui Michael Jackson.
 
Certificat deces Michael Jackson
Potrivit unei surse din cadrul politiei, de moartea lui Michael Jackson nu este vinovat doar Conrad Murray , doctorul personal al acestuia, si totodata cel care i-a administrat injectia letala. “Inca suntem de parere ca mai mult de o persoana este responsabila de moartea tragica a lui Michael. Joe nu va renunta la cautarea dreptatii pentru fiul sau si se gandeste la un proces", a declarat sursa.
 
Stirea vine la scurt timp dupa ce alte surse din politie declarasera pentru TMZ.com ca medicul Conrad Murray va fi acuzat de moartea lui Michael Jackson
 
Intre timp, Conrad Murray si-a angajat un nou avocat, celebru printre vedetele de la Hollywood, J. Michael Flanagan, care a scapat-o in 2007 pe Britney Spears de acuzatia de fuga de la locul accidentului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea