Showbiz

#capitan #nemo #rol #will smith #000 leagues under the sea #20 #disney #dwayne "the rock" johnson #film

Dwayne "The Rock" Johnson, noul capitan Nemo?

Dwayne „The Rock” Johnson a fost distribuit in urmatorul film marca Disney, 20, 000 Leagues Under the Sea , ale carui filmari vor avea loc anul acesta, in Australia, informeaza publicatia Production Weekly.

Nu se stie inca sigur ce rol va avea Johnson, daca va fi unul principal sau secundar, dar parca nu ne vine sa-l vedem pe The Rock in prim-plan-ul acestui film. Daca directorul McG doreste sa respecte in aceasta pelicula tema cartii lui Jules Verne , este greu sa credem ca Johnson are fizionomia si sobrietatea necesare pentru a-l interpreta pe Captain Nemo. Pe de alta parte, daca suntem familiari cu povestea originala, nu trebuie sa scapam din vedere ca sunt acolo cateva roluri secundare care pot fi jucate de actor, si inca jucate foarte bine.

„Un vanator de balene fugar face echipa cu un naturalist , o femeie misterioasa si un capitan al unui submarin futurist pentru a cauta o civilizatie din adancurile marii care are o bibloteca cu scrieri importante ale cunoasterii si o arma care are puterea de a distruge omenirea. (Studioul se grabeste sa puna mana pe acest proiect si spera sa faca filmul anul acesta)”, se prezinta in Production Weekly.

McG declara cu putin timp in urma ca doreste sa-l puna pe Will Smith in rolul lui Nemo. Daca lucrul acesta va ramane stabilit sau nu, ramane de vazut.

Urmareste trailer-ul filmului The Game Plan cu Dwayne "The Rock" Johnson in rolul principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea