Showbiz

Dustin Hoffman - dezamagit de Kung Fu Panda

In ciuda succesului de care se bucura pelicula de animatie , actorul a fost dezamagit de munca depusa la film, mai ales pentru ca nu a petrecut suficient timp cu colegii de platou.

Actorul in varsta de 70 de ani, care isi imprumuta vocea personajului Shifu, a recunoscut ca nu stia prea multe despre filmele de animatie inainte de a semna contractul si credea ca va lucra impreuna cu celelalte staruri de pe afis, precum Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan si Lucy Liu.

"In naivitatea mea, am crezut ca vom lucra toti in aceeasi incapere. Dar de fapt, am lucrat mai mult singur intr-o incapere cu un microfon si nu a fost deloc distractiv ", a spus Dustin Hoffman dezamagit. Actorul a apreciat totusi faptul ca in cazul filmelor de animatie, scenele interpretate la microfon pot fi usor refacute, lucru imposibil atunci cand lucrezi la o pelicula din cauza costurilor ridicate de productie.

Kung Fu Panda a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta si a inregistrat un succes imens, fiind considerat una dintre cele mai bune productii de animatie din ultimii ani.

Trailer Kung Fu Panda


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea