Showbiz

#monden #verano de amor #telenovela #rol #job #chelnerita #cariera #rbd #dulce maria #alte-genuri

Dulce Maria se face chelnerita

Dulce Maria ( foto ), fost membra RBD, se concentreaza asupra meseriei de chelnerita , odata cu destramarea grupului. Si asta nu pentru ca ar vrea sa castige bani practicand acest job, ci pentru ca noul sau rol, cea de chelnerita, o cere.

" Verano de amor ", din a carui distributie face parte Dulce Maria, este produs de Televisa si Pedro Damian, cel care a regizat si mega-succesul „ Rebelde ”. Noul sitcom va fi un remake al seriei argentiniene „Verano del 98”.

„Sunt fericita sa lucrez din nou cu Pedro, care stie foarte bine ce vrea si practic tot ce atinge are succes”, a marturisit cantareata cu ocazia anuntarii actorilor ce au fost selectionati pentru a aparea in „Verano de amor” (Vara de iubire).

„N-am apucat sa citesc decat cateva capitole. Voi fi chelnerita, asa ca va trebui sa invat cate ceva despre aceasta meserie. Am prieteni care au lucrat in domeniu si cu siguranta ma vor ajuta, deci va fi distractiv ”, a mai adaugat Dulce Maria, referindu-se la rolul pe care il va juca.

Gurile rele au spun ca fosta membra RBD a pus mana pe rolul principal in aceasta telenovela, dupa ce colega sa de trupa, Anahi, a refuzat oferta lansata de Pedro Damian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea