Showbiz

#alte-genuri #pop #duffy #bucuresti #concert #muzica #romania #b`estfest

Duffy vine in Romania?

Potrivit unor surse de pe piata de publicitate, cantareata galeza Duffy va sustine un concert in Romania, informeaza Evenimentul Zilei.

Stirea nu este insa confirmata pe site-ul oficial al artistei si nici pe pagina sa de MySpace. Se banuieste insa ca artista, castigatoare la editia din acest an al unui premiu Grammy („Cel mai bun album vocal de muzica pop”), ar concerta la Bucuresti in cadrul festivalului B`Estfest .

Duffy este cea mai recenta descoperire in muzica britanica, dupa deja celebrii Amy Winehouse si Mika. Artista imbina perfect blues-ul nostalgic cu un sound rustic al unei vieti moderne. Influentata de Doris Duke, Bettye Swann, Scott Walker si Richard Hawley, Duffy este o Dusty Springfield a secolului 21.

" Rockferry ", albumul de debut al cantaretei galeze reprezinta chintesenta stilului sau muzical. Realizat in colaborare cu Bernard Butler, materialul contine 10 piese printre care si hit-ul "Mercy", care a facut senzatie in topurile din Marea Britanie reusind sa se pozitioneze pe primul loc timp de 5 saptamani consecutive.

"Rockferry" a fost rasplatit cu discul de platina la numai doua zile de la lansare, depasind 600 000 de copii vandute, fiind de altfel cel mai bine vandut album pe 2008 din Marea Britanie, cu 5,5 milioane de copii.

Duffy - "Mercy"

Duffy - "Rockferry"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea