Showbiz

#concert #juanes #catalin josan #analia selis #pop

Duet: Catalin si Analia Selis in deschiderea concertului lui Juanes

Cu mai putin de o luna inainte de sustinerea concertului lui Juanes in Bucuresti, Catalin a fost invitat de catre Analia Selis sa cante impreuna in deschiderea primului eveniment muzical al toamnei.

„Am fost mai mult decat incantat de propunerea Analiei asa ca am acceptat imediat! O cunosc personal pe Analia, am avut ocazia sa ne intalnim la o emisiune unde ne-am inteles foarte bine. O apreciez foarte mult ca artista si ma bucur ca am fost prima ei optiune pentru acest concert.”

Concertul va dura 30 minute, iar Analia va canta alaturi de formatia ei (Tudor Parghel la tobe, Gilberto Ortega la percutie , Costin Bodea la clape, Ionut Serban la chitara bass, Gabi Brosteanu la chitara si Laura Gherescu la backing vocals ).”

Analia si Catalin vor canta in duet doua piese foarte indragite: “Mas Que Nada” – Sergio Mendes si “Hay De Mi” – Diego Torres. Catalin va canta si singur o piesa, “Vrei, nu vrei (Esti doar a mea)”, extrasa de pe albumul sau de debut, “ Megastart ”.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea