Showbiz

#daniel radcliffe #dublura #harry potter and the deathly hallows #printul semipur #cascador

Dublura lui Daniel Radcliffe, ranita grav in timpul filmarilor

Dublura lui Daniel Radcliffe din filmul Harry Potter and the Deathly Hallows a fost ranita grav in urma unei cazaturi pe platourile de filmare, informeaza telegraph.co.uk.

Cascadorul, in varsta de 25 de ani, filma o scena in aer, cand aparatul care il sustinea s-a defectat. Acesta a cazut la pamant, dupa care a urmat o explozie care facea parte din scenariu. Tanarul a fost dus de urgenta la spital.

"Paramedicii au fost chemati la studiourile Leavesden dupa ce un barbat, in jur de 20-25 de ani, manifesta dureri severe de spate. A trimis la spitalul general din Watford”, a declarat un purtator de cuvant al serviciului de ambulanta.

Reprezentantii spitalului din Watford au refuzat sa ofere detalii despre starea pacientului, dar au precizat ca acesta a fost transferat la o alta unitate medicala.

"Era constient dupa cazatura , dar spunea ca nu isi mai simte picioarele", a declarat o sursa prezenta la fata locului.

Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint nu erau de fata cand s-a petrecut accidentul, ei urmand sa inceapa filmarile mai tarziu.

Ultimul film al lui David Yeats, Harry Potter and the Deahtly Hallows: Part I, va aparea pe ecrane la sfarsitul lui 2010. In acest film al, Harry Potter (Daniel Radcliffe) va trebui sa distruga Horcruxurile lui Voldemort (Ralph Fiennes), inainte de confruntarea finala cu Lordul Intunecat.

Urmareste trailerul filmului Harry Potter si Printul Semipur

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea