Showbiz

#pop #britney spears #parfum #monden #lansare #album #decembrie #muzica

Dubla lansare Britney Spears: parfum si album

 
Britney Spears se pregateste sa lanseze un nou parfum care sa coincida cu aparitia noului sau album.

Cantareata, care pana acum si-a pus numele pe parfumurile „Curious”, „Fantasy”, „In Control”, „Midnight Fantasy”, „Curious Heart” si „ Believe ”, va lansa linia „Hidden Fantasy” pe 2 decembrie, cand cel de-al 6-lea album al divei pop, „Circus”, se va gasi in magazine.

O sursa apropiata a companiei Elisabeth Arden, care a mai lucrat cu Britney la parfumuri , a dezvaluti ca „Hidden Fantasy” are esenta de cirese si vanilie, adaugand ca „Sticla parfumului Hidden fantasy are aceeasi forma ca ultimele 2 parfumuri Fantasy, singura diferenta fiind ca cea noua este rosie”.

Se pare ca Britney Spears a obtinut in urma vanzarilor parfumurilor sale in Marea Britanie, 13 milioane de lire sterline.

Expertii sunt de parere ca esecul public al vedetei cat si viata particulara turbulenta a acesteia, ar fi crescut popularitatea acestor esente. Printre vedetele de la Hollywood care au propriul parfum se numara si Jennifer Lopez si Paris Hilton.

Britney Spears este una dintre cele mai mediatizate vedete din ultimii ani. Cantareata a vandut peste 83 de milioane de discuri in lume. Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cel mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite.

Spears debuteaza pe piata muzicala cu albumul „Baby One More Time”, in 1999, album ce o propulseaza spre celebritatea internationala. Al 2-lea album marca Britney apare in 2000 sub titlul „Oops!...I Did It Again”, material ce se bucura de un succes colosal. Al 3-lea album lansat pe piata in 2001 s-a numit simplu „Britney” si a fost urmat de discul, „In the Zone” in 2003, al carui single, „Toxic”, i-a adus cantaretei primul premiu Grammy.

In prezent, Britney Spears e pusa pe treaba si vrea sa dovedeasca ca se poate schimba. Un prim pas spre „noua Brit” a fost facut la ceremonia MTV Video Music Awards 2008 cand cantareata a plecat acasa cu 3 premii.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea