Showbiz

Drew Barrymore si Justin Long - din nou impreuna

... dar numai pe ecrane. Drew Barrymore va face din nou cuplu cu fostul ei iubit, actorul Justin Long , dar doar pe ecrane. Cei doi vor juca intr-o noua comedie romantica pentru New Line Cinema, intitulata going the distance, informeaza Variety.

Going the Distance este o comedie despre un cuplu tanar care are o relatie la distanta . Filmul se concentreaza pe dificultatile si obstacolele peste care cei doi trebuie sa treaca pentru a-si pastra relatia, mai ales dupa ce descopera ca o eventuala apropiere i-ar putea costa relatia.

Regia comediei va fi semnata de Nanette Burstein, iar scenariul de Geoff LaTulippe. Going the Distance va fi lansat de abia in 2011.

Drew Barrymore si Justin Long au mai jucat impreuna in comedia romantica He's Just Not That Into You/ Despre barbati si nu numai..., care a generat incasari totale de peste 145 de milioane de dolari.

Barrymore si Long si-au inceput relatia in 2007 in timpul filmarilor la He’s Just Not That Into You, dar s-au despartit un an mai tarziu.

Urmareste trailerul filmului He’s Just Not That Into You.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea