Showbiz

#pop

Dragos Chircu si Provincialii, primii finalisti la Cerbul de Aur 2008

Pe 20 iulie a avut loc prima semifinala in cadrul selectiei nationale pentru 2008. Concurentii care s-au calificat pentru finala din 10 august sunt Dragos Chircu (locul I) si trupa Provincialii (locul II).

 

Acestia i-au avut ca rivali pe Rafael & Co, Tavi Colen Band, , si Jasmine.

 

Invingatorii au fost alesi in urma televotingului si a voturilor acordate de catre juriul format din Titus Munteanu, Dida Dragan, Mihai Alexandru , Alexandra Cepraga, Adrian Ordean, Liliana Levintza si Andrei Kerestely.

 

Fiecare dintre cei prezenti in in competitie, a intrat in concurs cu 2 piese. Melodiile castigatoare au fost „Time” si „Oamenii”, interpretate de Provincialii si „Breath easy” si „Dreptul meu”, interpretate de Dragos Chircu, cel ce a castigat si Festivalul Mamaia pe 2006.

Urmatoarea semifinala, pe 27 iulie  

Urmatoarele 2 semifinale din cadrul selectiei nationale vor avea loc pe 27 iulie si 3 august 2008.

 

Festivalul International „ Cerbul de Aur ” este un eveniment ce are loc inca din 1968 in fiecare an in Piata Sfatului din Brasov, in lunile august-septembrie. Festivalul a impus de-a lungul timpului vedete ce s-au bucurat de mare succes in tara cat si in strainatate.

 

„Cerbul de Aur” este un spectacol-concurs de interpretare ce doreste promovarea talentelor din Romania si din afara. Astfel, multi artisti straini s-au aflat pe scena festivalului printre care se numara: Diana Ross, Waldo, Vaya con Dios, , Coolio , Ricky Martin, Simple Minds, Kelly Familly etc.

Premiul cel mare la Cerbul de Aur, 10.000 de euro

La cea de-a 16 editie a festivalului Cerbul de Aur vor participa 30 de concurenti, dintre care 27 din strainatate si 3 din Romania. Premiile puse in joc in cadrul Festivalului sunt: Cerbul de bronz – 5.000 de euro, Cerbul de Argint – 7.000 de euro si Cerbul de Aur – 10.000 de euro.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea