Showbiz

#mandinga #craciun #colinde #alte-genuri

“Domn, Domn, sa-naltam” in varianta Mandinga (VIDEO)

Mandinga si-a lansat ieri seara un videoclip de Craciun. Lansarea a avut loc in cadrul emisiunii Happy Hour, gazduita de Catalin Maruta.
 
Clipul ii infatiseaza pe Alejandro , Tony,   El Nino si Omar, partea cubaneza a trupei, jucand rolul unor colindatori romani care interpreteaza acapella melodia “Domn, Domn, sa-naltam”.
 
Tot incepand de ieri, trupa Mandinga a initiat un concurs prin care isi propune sa ajunga mai aproape de inimile bucurestenilor. Astfel, in perioada 10- 22 decembrie 2009 ii provoaca pe fani sa le scrie pe mail. Astfel, Mandinga va intra sa colinde sa in casele celor care au dat cele mai inventive raspunsuri la intrebarea: “De ce va doriti ca Mandinga sa va colinde de Craciun?”.
 
"Trimiteti doar datele dvs de contact si scrieti toate detaliile care ne-ar putea ajuta sa ajungem mai usor la dvs. Venim cu cadouri! Succes tuturor si abia asteptam sa ne apucam de citit scrisorile voastre!”, se arata in mesajul postat pe site-ul oficial al trupei.
 
Urmareste mai jos videoclipul de Craciun lansat de Mandinga:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea