Showbiz

#alte-genuri #electro #alex #smiley #single #doar ea

“Doar Ea”, un nou single semnat Alex

 Alex revine in aceasta toamna cu un nou single ce anunta viitorul material discografica, anunta casa de discuri Roton. Noua piesa se intituleaza “Doar Ea” si a fost lansata in urma cu cateva saptamani la Iasi, in cadrul unui eveniment muzical.

Alex a filmat saptamana trecuta si un videoclip la noul sau single. Filmarile au durat o zi si o noapte. Regizorul a construit sase setup-uri distincte pentru Alex care, in acest nou videoclip isi arat inca o data calitatile de bun dansator. Desi adopta un beat de muzica house, noul single isi pastreaza caldura pieselor R&B prin versuri si bineinteles prin vocea inconfundabila a lui Alex.

Piesa “Doar Ea” face parte din noul material al artistului, pentru care acesta a lucrat cateva luni bune in studio, impreuna cu bunul sau prieten Smiley.  ”Reactia publicului la albumul ‘Yamasha’ a fost una foarte buna, astfel incat nu puteam sa-i dezamagesc producand un material facut pe graba, tocmai de aceea, atat eu cat si Smiley, am preferat sa stam mai mult in studio si sa muncim intens”, a declarat Alex.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea