Showbiz

#djimon hounsou #conan barbarul #thulsa doom #remake #film

Djimon Hounsou - in rolul vrajitorului Thulsa Doom

Actorul Dijmon Hounsou, nominalizat la premiile Oscar pentru rolurile din Blood Diamond si In America, va juca si va produce un film despre vrajitorul Thulsa Doom, un personaj important din celebra serie Conan Barbarul , potrivit Variety.

Cu ceva timp in urma, circulau zvonuri conform carora Dijmon Hounsou ii va da viata unui personaj din universul lui Conan Barbarul. Specialistii banuiau ca actorul va obtine un rol secundar in viitoarea pelicula Conan , realizata de Lionsgate si Millenium Films.

Defapt, Hounsou va interpreta rolul principal ( Thulsa Doom ), intr-un film pe care il va produce in colaborare cu Dynamite Entertainment, care va realiza si o serie de benzi desenate pentru respectivul personaj.

In pelicula originala Conan Barbarul din 1982, rolul vrajitorului a fost interpretat de actorul James Earl Jones.

Conan Barbarul

Conan Barbarul va reveni pe marile ecrane intr-o noua serie de filme bazate pe cartile lui Robert E. Howard. Compania Millennium Films a achizitionat drepturile de adaptare ale aventurilor cuceritorului mitic.

Filmarile la prima productie vor incepe in primavara anului viitor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Never Back Down

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea