Showbiz

#3d #the three musketeers #stele #cinci #distributie

Distributie de cinci stele pentru The Three Musketeers 3D

Printre atatea filme cu supereroi era cazul sa fie aduse in prim plan si niste personaje clasice la fel de celebre. Regizorul Paul W.S. Anderson isi pune anul acesta semnatura pe o noua versiune a filmului the three musketeers ( Cei trei muschetari ) si si-a alcatuit deja echipa, in frunte cu sotia sa, Milla Jovovich.

Potrivit site-ului TotalFilm.com, din distributia filmului lui Anderson fac parte Logan Lerman (Percy Jackson), Christoph Waltz (castigator al unui premiu Oscar anul acesta pentru rolul din Inglourious Basterds), Ray Stevenson (Thor, The Book of Eli), Luke Evans (Clash of the Titans), Matthew Macfadyen (Robin Hood) si Mads Mikkelsen (Casino Royale, Clash of the Titans).

Waltz si Mikkelsen au fost recrutati pentru a interpreta rolurile negative: Cardinalul Richelieu, respective Rochefort, in timp ce Lerman va fi D’Artagnan, Stevenson – Porthos, Evans – Athos si Macfadyen – Aramis.

Jovovich va intra in crinolinele lui Milady de Winter, fosta iubita a muschetarului Athos. Se pare ca in noul remake al povestii cu muschetari ar putea juca si Orlando Bloom, care poarta deocamdata negocieri pentru a-l interpreta pe vicleanul Duce de Buckingham.

Anderson se grabeste sa inceapa productia, mai ales ca si regizorul Doug Liman are in agenda tot un film despre muschetari. Chiar daca distributia acestuia din urma nu este cunoscuta inca, filmarile ambelor pelicule vor incepe in toamna, aproximativ in acelasi timp. Pana acum insa, fanii povestii lui Alexandre Dumas – tatal pariaza pe filmul lui Liman, desi Anderson se bate cu pumnii in piept ca al sau va fi 3D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea