Showbiz

#rachel weisz #film #cinema #fratii_bloom

Din culisele Fratilor Bloom

Comedia Fratii Bloom, in regia lui Rian Johnson , a fost o adevarata provocare pentru actorii care au acceptat sa joace rolurile principale din acest film.

In primul rand, Fratii Bloom s-a filmat in diferite tari din Europa ceea ce i-a facut pe Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo sa se simta ca personajele unui circ ambulant, dupa cum ei insisi au declarat.

Cea care a avut, insa, cel mai mult de munca a fost Rachel Weisz care a interpretat rolul unei romantice si singuratice femei bogate. Atunci cand se plictisea, aceasta invata sa faca diferite lucruri. Astfel, actrita a fost nevoita sa invete sa cante la pian, vioara, acordeon si banjo, sa faca break-dance, jonglerii , karate, sa joace ping-pong sau sa mearga pe o bicicleta de circ - cu o singura roata.

"Mi-am dorit ca personajul meu sa fie cat mai realist. Un actor trebuie sa fie deschis la minte chiar daca vorbim de o comedie. Mi-am facut singura toate cascadoriile, am invatat sa merg cu un skateboard , m-am urcat pe monociclu", a declarat Weisz despre personajul sau din comedia excentrica Fratii Bloom.

Rachel Weisz a primit in 2005 premiului Oscar pentru pelicula The Constant Gardener .

Fratii Bloom va avea premiera premiera in Romania pe 29 mai.

Urmareste trailerul filmului Fratii Bloom.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea