Showbiz

#michelle williams #kelly rowland #beyonce knowles #muzica #album #destiny`s child #alte-genuri

Destiny`s Child promit un nou album

planuiesc sa inregistreze un nou album cat de curand, conform spuselor lui , fosta membra a formatiei.

Grupul vocal feminin care le include de asemenea si pe Beyonce Knowles si Michelle Williams s-a destramat acum 3 ani sub pretextul cladirii unor cariere solo.

Insa Kelly a confirmat de curand faptul ca Destiny`s Child se va reuni pentru un nou material discografic.

„Ne dorim atat de mult sa lucram impreuna, trebuie doar sa gasim putin timp in agendele noastre pentru a ne gasi toate 3 in studioul de inregistrari din nou”, a declarat Kelly Rowland pentru ShowbizSpy.

Mai mult d-atat luna trecuta, Kelly a tinut sa precizeze faptul ca trupa „nu s-a separat niciodata”.

Beyonce Knowles, ex Destiny`s Child, a cunoscut un succes fulminant odata cu a pus bazele carierei solo. Aceasta s-a bucurat de o atentie deosebita atat in plan muzical cat si in industria cinematografica. De asemenea si viata sa particulara a cucerit spatiul media, prin recenta nunta a artistei cu celebrul rapper Jay-Z.

Destiny's Child a fost o trupa americana de fete R&B si pop. Original un cvartet, a devenit in cele din urma un trio, care consta in Beyonce Knowles, Kelly Rowland, si Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio, care contin noua hituri internationale.

Comform R.I.A.A., Destiny's Child au vandut 100 de milioane de inregistrari in toata lumea, devenind cea mai de succes trupa de fete din toate timpurile. Revista Billboard a numit formatia ca fiind unul din cele mai bune trio-uri ale tuturor timpurilor.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea