Showbiz

#dance #alte-genuri #dan balan #crazy loop #o-zone #single #despre tine cant (part 2) #muzica

"Despre tine cant (part 2)", fata nevazuta a lui Dan Balan

Dan Balan , alias Crazy Loop , scoate in aceasta toamna un nou single, intitulat „Despre tine cant (part 2)". Desi pana acum ne-a obisnuit cu piese explozive si pline de culoare, noul single este un pic mai melancolic, potrivit pentru sezonul rece.

Balada „Despre tine cant (part 2)” este continuarea celebrei piese „Oriunde ai fi”, semnata O-zone si este dedicata tuturor fanilor indragitei formatii.

Noul single este inclus pe albumul „The Power of Shower”, editat de MediaPro Music si este cel de-al 3-lea extras promovat de artist.

Balada este singura piesa in limba romana de pe primul album solo al lui Dan Balan, si poate cea mai trista dintre toate cele 12 incluse pe acest material discografic.

„Despre tine cant (part 2)” poate fi ascultata pe posturile radio din toata tara, incepand cu aceasta saptamana.

In plus, Dan Balan este primul compozitor roman care a urcat pe prima pozitie in Billboard, cel mai cotat american, anunta MediaPro Music.

Piesa "Live your live" interpretata de T.I si Rihanna, ce contine un pasaj din cantecul " Dragostea din tei " a urcat in Billboard de pe locul 80 pana pe locul 1.

In numai o saptamana de la lansare, piesa "Live your live" a avut peste 300.000 de descarcari in SUA si a fost in SUA.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea