Showbiz

#pop #depeche mode #muzica #album #single #peace #lansare #15 iunie #concert #bucuresti #16 mai

Depeche Mode devin pacifisti din 15 iunie

Pe 15 iunie 2009, Depeche Mode va lansa single-ul „ Peace ”, cel de-al doilea extras de pe albumul „Sounds Of  The Universe”, anunta site-ul oficial al formatiei.

Noul album al trupei a debutat pe locul 2 in topurile din Marea Britanie, si direct pe locul I in Germania, Austria, Elvetia, Italia, Belgia, Mexic, Suedia, Ungaria, Polonia si Cehia .

Primul extras de pe „Sounds Of The Universe” se intituleaza „Wrong” si a fost foarte bine primit de public. Acum baietii de la Depeche Mode vin cu o alta piesa la inaintare, despre care se spune ca ar fi cea mai remarcabila melodie de pe acest LP.

„Peace” este compusa de Martin Gore si produsa de Ben Hillier. „Peace este cea mai frumosa melodie de pe album”, precizeaza The Sunday Times Culture in timp ce The Sun o catalogheaza ca fiind „un imn electro naucitor”.

Depeche Mode va sustine un concert la Bucuresti, pe 16 mai. Evenimentul va avea loc in Parcul Izvor . Mai sunt disponibile bilete la Gazon C si Tribuna VIP. Acestea pot fi comandate de pe myticket.ro.

Depeche Mode - Wrong

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea