Showbiz

#denzel washington #unstoppable #film #tony scott

Denzel Washington inapoi in Unstoppable

Dupa ce a decis acum doua saptamani sa renunte la rolul din filmul , a revenit la sentimente mai bune si a acceptat in sfarsit propunerea regizorului , informeaza aceshowbiz.com.

La doua saptamani dupa ce a anuntat in mod oficial ca se retrage din distributia filmului Unstoppable , Denzel Washington se reintoarce la colaborarea cu casa de productie Fox. Pe 22 iulie, actorul si Fox au semnat contractul, iar filmul este din nou in productie .

Pe 14 iulie , site-ul Variety sustinea ca Denzel Washington a decis sa paraseasca echipa de productie a filmului. Se pare ca actorul ar fi vrut sa renunte la acest rol pentru ca studiourile de productie incearca sa reduca bugetul si i-ar fi cerut actorului sa renunte la o parte din onorariu .

Dupa retragerea actorului, producatorii au revenit insa cu o noua propunere care sa il faca sa se reintoarca la proiect. Cu toate ca la vremea respectiva Washington se retrasese din proiect, el a declarat ca il va insoti pe regizorul Tony Scott in turneul de promovare al filmului The Taking of Pelham 123.

Intre timp, Denzel a acceptat propunerea studiourilor si va incepe in curand lucrul la noua productie. Filmarile pentru Unstoppable vor avea loc in Pittsburgh si vor demara in septembrie. Filmul spune povestea unui inginer care incearca sa opreasca un tren care transporta materiale chimice toxice. Unstoppable va fi lansat in 2010.

Urmareste trailerul filmului The Taking of Pelham 1 2 3 :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea