Showbiz

#demi moore #poza #retusata #revista #coperta #w.

Demi Moore apare pe coperta unei reviste fara o parte din sold

demi mooreToata lumea stie deja cat de retusate sunt fotografiile vedetelor care apar pe copertile revistelor, iar starurile nu sunt deloc deranjate de imaginea aranjata care le face sa para mai tinere si mult mai slabe decat in realitate.

Dar oare cum e sa fii o celebritate si sa te uiti la coperta revistei pentru care tocmai ai realizat un pictorial si sa-ti dai seama ca o bucata din corpul tau a fost atat de , incat a disparut cu totul?

Este cazul lui Demi Moore, care apare pe coperta revistei W (numarul lunii demidecembrie) fara o parte din soldul stang. Intelegem faptul ca actrita s-a reinventat de cativa ani incoace si arata de 30 de ani in ciuda celor 47 pe care ii numara de fapt, dar cum a putut sa treaca aceasta coperta de ochii neiertatori ai redactorilor-sefi de la W?

In cele din urma cineva a sesizat greseala si nu au fost cei de la W, care au lansat revista pe piata fara o bucata din soldul lui Demi. Daca priviti imaginea alaturata, veti repera imediat greseala graficienilor de la W, care s-au grabit s-o subtieze pe vedeta mai mult decat trebuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea