Showbiz

Demi Moore a trecut la filme independente

Demi Moore se intoarce la filmele independente, actrita urmand sa apara intr-o drama, si mai apoi intr-un film despre arte martiale, asemanator celebrului Sin City.

Moore va juca in Happy Tears, alaturi de Parker Posey, rolul surorii acesteia din urma, satula de viata alaturi de un tata, care sufera de o forma rara de dementa. Pelicula este scrisa si regizata de Mitchell Lichtenstein (Teeth), iar Parker Posey va detine rolul principal. Filmarile sunt programate sa inceapa luna aceasta in Philadelphia, SUA.

Cel de-al doilea proiect cinematografic al actritei americane este Bunraku, film despre care am mai scris recent, ca fiind in stadiul de productie in studiourile Mediapro. Scris si regizat de Guy Moshe, Bunraku spune povestea unui barbat (Josh Harnett) care cauta sa se razbune, dar care se trezeste in mijlocul unui conflict mai mare decat prevazuse initial.

Actiunea peliculei are loc intr-o lume asemanatoare cu cea din Sin City si va fi o imbinare de mai multe genuri, printre care, benzi desenate, origami si jocuri video, toate adunate sub umbrela expresionismului german. Demi Moore va juca rolul concubinei unui mafiot, care este fortata sa se casatoreasca cu cel care o tine prizoniera . Din distributia filmului mai face parte si Woody Harrelson, care va interpreta un barman.

Ultimul rol al lui Demi Moore pe marile ecrane a fost in thriller-ul politist Mr. Brooks, unde juca alaturi de Kevin Costner.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea