Showbiz

#dance #monden #delia matache #radar #politia rutiera

Delia Matache da in judecata Politia Rutiera

Delia Matache s-a hotarat sa dea in judecata Politia Rutiera, dupa ce a fost prinsa de agenti gonind cu 103km/h, intr-o zona cu limita de viteza 50km/h.

Cantareata a fost surprinsa de radar in localitatea Varsatura. Pentru ca a depasit dublul vitezei legale, Delia a primit o sanctiune contraventionala de 1.200 de lei, iar permisul auto i-a fost suspendat pentru o perioada de 90 de zile.

"Nu mi-au dat niciun proces-verbal si n-am semnat nimic. Astept sa imi vina acasa amenda si abia dupa aceea pot depune contestatie . O sa-i dau in judecata, am vorbit deja cu un avocat despre asta si am mari sanse sa castig. Eu conduc in continuare pentru ca nu mi-a spus nimeni ca am permisul suspendat. Dupa ce primesc procesul-verbal, voi actiona", a declarat Delia Matache pentru ring.

Solista nu avea asupra ei permisul de conducere cand a fost oprita de politisti. Dupa primirea procesului-verbal la domiciliu, cantareata are termen cinci zile sa predea permisul de conducere.

Delia a mai ramas fara permisul auto si in 2005, cand politistii au prins-o pe un drum national cu 120 de kilometri la ora si, din nou, in localitatea Comarnic , unde conducea cu viteza de 136 km/h.

"De aceasta data nu-i voi mai lasa asa pe cei de la politie. Ma judec cu ei pana castig", a mai spus Delia Matache.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea